miércoles, 11 de marzo de 2009

Les JERC consideren Ciutadans uns "inadaptats"


11.03.2009
e-notícies

Diuen que son "menys democràtics que nosaltres" i els titllen d'"extraterrestres"

Les Joventuts d'ERC (JERC) consideren que Ciutadans són "inadaptats". En un comunicat emès com a resposta a les crítiques que Ciutadans Girona ha fet a diverses entitats juvenils -diuen que són "feixistes"- les JERC han afirmat que al partit liderat per Albert Rivera són "gent estranya, inadaptats".
"Creiem que el partit polític que intenta fer una difamació de tal magnitud es defineix ell mateix, per darrera vegada Ciutadans queda com un partit polític poc seriós i amb un afany de persecució al catalanisme que queda patent en aquest article que han publicat. Des de la nostra opinió són gent estranya a la nostra societat, inadaptats", s'afirma.
"Ens diuen que som antidemocràtics, menys democràtics són ells que nosaltres, sempre hem utilitzat les vies democràtiques per aconseguir els nostres objectius, així surt en els nostres estatuts i així seguirà, és més som els primers d’intentar difondre aquest missatge entre els joves i les joves dels Països Catalans. Si volen els hi obrim les portes perquè participin de les nostres xerrades formatives, potser els hi convindria aprendre que fer demagògia es molt poc productiu", afegeixen.
El comunicat conclou amb la següent frase: "Nosaltres no demanem la seva il·legalització, a diferència de vostès, perquè seria com demanar la il·legalització dels extraterrestres".

L'Agrupació de Girona de Ciutadans ha presentat a l'Ajuntament gironí una proposta en la qual critica que "algunes entitats juvenils de la ciutat estiguin inscrites en el registre d'entitats i, per tant, rebin subvencions de l'Ajuntament". Tanmateix, han titllat de "racistes culturals" i "feixistes" les JERC, Maulets, la CUP i MDT.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Ja, ja, ja... JERC, això sí que és extra-racional...