miércoles, 4 de marzo de 2009

La Casa Gran compara Corbacho amb Hitler


4.03.3009
e-notícies

Un membre de la sectorial d'Immigració de CDC acusa el ministre de "neteja ètnica i política"

El membre de la sectorial d'immigració de CDC, Mbaye Babacar Gaye, ha comparat al web de la Casa Gran el ministre de Treball, Celestino Corbacho, amb "Hitler o Stalin" arran de "les propostes socialistes per a millorar la Llei d'Estrangeria". Al voltant d'aquesta qüestió, Babacar admet que "no vaig poder deixar de pensar, si tanta incompetència i mala gestió en qüestió tant delicada no seria deguda a poca voluntat i ignorància i fins malevolència i xenofòbia latents".

El dirigent de CDC considera que el programa de 'retorn voluntari' esdevé "a la practica en mesures de càstig, restrictives -quan no directament violadores- dels drets humans més bàsics, les quals, potser minvin el nombre dels que entren il·legalment, pero a costa d'augmentar el nombre de morts que queden al camí, i dels que fitxats o immobilitzats a qualsevol de les succesives fronteres queden estimagtitzats moralment i amb antecedents penals".

"No és estrany doncs, que la Llei d'Estrangeria sigui la que més reformes ha tingut desde que va ser promulgada, tanmateix sembla rar que ningú no se n'adoni que quan una cosa està continuament, en reparació, és perque és dolenta, en llenguatge del carrer : No Val", assegura.

"I així arribem a la proposta mes innovadora de l'actual reforma, signada pel ministre Sr. Corbacho (i que recorda l'intent de reforma penal del ministre Corcuera): la penalització, via multa de 500 a 10000 E, a qui reculli a seva casa un estranger en situació irregular", recorda. Babacar denuncia que "això, no només va contra els drets humans dels emigrants, sino que atempta i viola clarament els drets ciutadans de la gent del país, a qui es prohibeix a convidar al seu domicili a qui vulguin, inquirint a mes sobre les condicions en que aquesta invitació es fa o executa (si a més se´ls dóna menjar, seria agravant..)".

Babacar considera que la llei és contrària a l'esperit de les religions cristiana i musulmana, basades "en la caritat". També critica que el ministre "està a punt de criminalitzar a un nombre, probablement alt , de ciutadans que per raons de consciència, justícia i solidaritat/caritat no podran, ni acceptaran obeir-lo".

"I així, arribats a aquest punt, només veig una possible motivació a tant despropòsit: si tots els sense-papers romanen de nit al carrer, només caldrà passar l'escombra i en 10 dies, tot solucionat. Llàstima que ni Hitler ni Stalin tinguessin una idea tan senzilla, barata i efectiva per a les seves neteges ètnica i política, segur, que amb ells, el ministre Corbacho hagués estat condecorat".

1 comentario:

Anónimo dijo...

Aquests 'naZionalistes' ja no saben que fer per fer-se veure. Ja en tenim prou!