viernes, 24 de abril de 2009

"Mariano, feixista!"



24.04.2009
e-notícies

El president del PP, Mariano Rajoy, ha visitat l'estand que el PP ha instal·lat a la Rambla Catalunya cantonada Gran Via amb motiu de Sant Jordi. El líder de la oposició, que s'ha retardat considerablement, era esperat per la plana major del PPC, els quals, juntament amb els periodistes, han omplert literalment la rambla barcelonina.

D'aquesta manera, la portaveu Dolors Montserrat, el líder municipal Alberto Fernández Díaz, o el dirigent a Badalona, Xavier Garcia Albiol són alguns dels càrrecs populars que han suportat les altes temperatures a peu dret fins que Rajoy ha arribat acompanyat de la presidenta a Catalunya, Alícia Sánchez Camacho.

Un cop el president del PP ha baixat del cotxe han començat els aplaudiments i fins i tot algun crit de "presidente!". Però un jove, que en aquells moments es trobava tot sol, ha començat a cridar "fora, fora" al líder Popular, alhora que l'acusava de "feixista". "Fora, cabrons, no us estimem!", li ha indicat.

Mariano Rajoy y Sánchez Camacho han continuat la seva visita i s'han dirigit a una parada de llibres, on el líder popular n'ha adquirit un. És en aquests moments quan el jove ha obtingut suport als seus crits. Una gran quantitat de vianants s'han sumat als retrets i finalment la consigna "fora, fora" és la que s'ha imposat. "Mariano, feixista, tu ets el terrorista" o "no sou dignes d'aquesta festa" són altres de les proclames que s'han escoltat.

1 comentario:

INFORMANOS dijo...

Inadmissible! Aquesta és la raó de ser d'aquest blog: denunciar la violència política que genera el nacionalisme.