jueves, 22 de abril de 2010

Pintura contra la seu del PP de Reus


22.04.2010
e-notícies

“Actes d’aquest tipus no ens espanten", afirma la presidenta local del partit

El Partit Popular de Reus ha denunciat aquest dimecres davant les forces de seguretat l’agressió de la qual ha estat víctima la seu del partit, inaugurada ara fa un mes i mig. Els vidres i la façana de la seu, ubicada al c/ Raval de Santa Ana, han aparegut, el matí del dimecres 21 d’abril, atacats amb pintura vermella.

La presidenta del Partit Popular de Reus, Alícia Alegret, ha expressat la “condemna més enèrgica davant de l’atac que hem patit per part d’uns individus incívics, mancats de cultura democràtica i covards”.

Ha afegit que “actes d’aquest tipus no ens espanten ni frenen, ni frenaran, el nostre projecte a la ciutat de Reus. Hem aconseguit normalitzar la situació del Partit Popular a la ciutat, fer-nos més visibles socialment, i que la majoria de reusencs ens vegin com una força política a tenir en compte en l’àmbit municipal".

"Ni el Partit Popular, ni la ciutat de Reus", ha afirmat també, "es mereixen que alguns brètols actuïn antidemocràticament contra nosaltres”. Finalment, ha apel·lat a “la resta de forces polítiques de Reus a condemnar aquests fets”.

1 comentario:

INFORMANOS dijo...

Una vergonya per a tots. La meva solidaritat amb el PP a Reus.