martes, 16 de marzo de 2010

Laporta, contra 'La Vanguardia'


16.03.2010
e-notícies

El president del Barça considera que va "en contra dels interessos generals de Catalunya"

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha carregat contra La Vanguardia, arran de l'enquesta electoral del passat diumenge, en un article al seu lloc web. El dirigent blaugrana acusa el diari de "sucursalisme", d'anar "en contra dels interessos generals de Catalunya" i d'"adoctrinar la ciutadania".

"Hi ha massa diferència entre ambdues enquestes, entre ambdues mostres d’intencions, entre ambdues realitats. Els resultats de l’enquesta publicada a La Vanguardia respon a uns interessos que van en contra dels interessos generals de Catalunya perquè no és seriós ni responsable que un diari que pretén ser un mitjà de referència a casa nostra doni la informació que li convé segons els seus posicionaments ideològics", diu Laporta.

"El boicot sistemàtic i premeditat -segueix- a parlar d’una nova realitat política a Catalunya és inacceptable. Que La Vanguardia dilueixi en el no res informar de l’aposta creixent de milers de catalans i catalanes per una Catalunya plena només es pot entendre per unes intencions determinades que el seu director, Pepe Antich, hauria d’explicar-nos, als lectors i al seu editor, Javier de Godó, al qual, per cert, tinc un gran respecte. Amb el Comte de Godó hem tancat acords beneficiosos per a la seva empresa i per al FC Barcelona com el llançament de Barça TV a la TDT", recorda.Laporta també demana que "Antich hauria d’explicar als seus lectors perquè menysté, amb tanta contundència, les accions i reflexions de persones i agrupacions que promouen els drets i les llibertats de Catalunya. O perquè sempre s’ha posicionat amb tanta bel·ligerància contra la meva gestió com a president del Barça. Només cal recordar, i a l’hemeroteca em remeto, als articles descaradament adversos contra mi i la meva Junta Directiva l’any 2008 en ple vot de censura".

"Si el sucursalisme de La Vanguardia amb l’establishment espanyol respon a qüestions empresarials o econòmiques que ho deixin ben clar, però que no ens vinguin amb lliçons d’objectivitat. L’enquesta de diumenge s’allunya de l’esperit informatiu d’un mitjà de comunicació que no s’atreveix, o no vol, oferir al lector una mirada àmplia i objectiva de la realitat nacional", indica.Per últim, el president del Barça assegura que "el país aniria millor si La Vanguardia no s’obstinés a adoctrinar tant a la ciutadania sinó, senzillament, a informar-la com es mereix".

1 comentario:

Anónimo dijo...

Comencen les intimidacions promeses del tàndem Laporta-Carretero, i ho fan fort; ni més ni menys que al diari de major difusió: La Vanguardia. Sens dubte, continuarà! Aquest és el feixisme català!