domingo, 18 de julio de 2010

"Guerra, guerra, guerra!"


18.07.2010
e-notícies

'La Noria' de Telecinco emet un documental sobre 'Cataluña y la Roja'

El programa 'La Noria' de Telecinco ha emès un documental titulat 'Cataluña y la 'Roja'' en el que mostren el contrast viscut a Barcelona ara fa una setmana amb motiu de la coincidència en un mateix cap de setmana de la manifestació contra la sentència de l'Estatut i la final del Mundial.

El reportatge, titllat d'"excel·lent" per part dels col·laboradors de l'espai presentat per Jordi González, ha inclos imatges tant de la manifestació de dissabte, com de la festa de diumenge després de la victòria espanyola.

El documental ha assenyalat el caràcter pacífic de la majoria de les persones d'ambdues manifestacións, malgrat mostrar també uns joves cremant una senyera -vídeo ja publicat per e-notícies-, el president Montilla marxant de la manifestació "humiliat" o enfrontaments entre joves i mossos d'Esquadra després de la victòria.Un dels moments que ha aixecat més controvèrsia a plató han estat les imatges d'un grup d'encaputxats que cremaven la bandera espanyola al crit de "guerra, guerra, guerra per la terra". Aquests joves van descobrir entre ells un grup de mossos de paisà i els van acorralar. Els policies van treure aleshores unes porres de butxaca, pero davant l'evolució dels esdeveniments van decidir finalment recular i marxar.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Anem bé? Penso que no... Ja és hora que aturem aquesta deriva nacionalista que no sabem on ens porta.

Ramón dijo...

Que a on ens porta? Molt fácil... cap a l`independència total i absoluta. Catalunya fora d`Espanya d`una vegada i per sempre!!