jueves, 25 de noviembre de 2010

Un grupo de jóvenes ataca una caseta de Ciutadans


25.11.2010
El País

C. S. B.- Cuatro jóvenes atacaron ayer a las 16.00 horas, con cuchillos y tijeras, una carpa de Ciutadans (C's) en el paseo de Sant Joan. Según los voluntarios de la caseta, los radicales, que no llevaban los rostros cubiertos, dañaron el material propagandístico al grito de "¡españoles de mierda, váyanse a España!". Jordi Cañas, portavoz de C's, pidió "tolerancia cero contra los que ejercen la coacción política" y dijo que hoy denunciarán los hechos ante los Mossos. Anoche el PSC condenó el ataque.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Es una pena que aún haya jóvenes que confunden la defensa de la igualdad y libertad de todos los españoles con ser 'facha'. En cambio no ven los claros tintes autoritarios de las políticas nacionalistas de CiU, ERC, etc. Una pena tanta ignorancia. Por supuesto, coincido: TOLERANCIA 0 para la violencia política.

Anónimo dijo...

El PP treu videojocs on es dispara contra estelades catalanes. L'estelada que va defensar Lluís Companys i Jover, asssassinat pel franquisme amb la col·laboració de la Gestapo nazi que el van capturar a França. També disparen contra emigrants peruè el PP són neonazis, lògic ja que els seus pares eren nazis, nazis espanyols,... franquistes.
Plataforma per Catalunya vol expulsar emigrants. Ciutadans i UPyD copparteixen idees polítiques imperialistes (discroiminació de la llengua pròpia dels catalans), procedència genètica franquista i espais televisius com "Per a llogar-hi cadires" a TV La Manyana-Canal català.
I ara, aquests neonazis, pretenen erigir-se com a portadors de llibertat?
Au va!,...que no us creu ni déu!

Anónimo dijo...

Si fóssim un país decent, el jovent del nostre poble no hauria de jugar-se la llibertat per treure del carrer els ideals neonazis, racistes i imperialistes de Ciutadans i els altres porcs feixistes del PP, PxC i UPyD.
Lallei ja els hauria d'haver tancat a la presó,... tolerància zero contra el racisme, contra la homofòbia, contra el imperialisme espanyol, contra la violència capitalista, contra els que van guanyar la guerra civil.

Anónimo dijo...

シアリスは男性機能改善を目的としたED治療薬です。シアリス販売 シアリス購入 シアリス通販のシアリスedはシアリスを確実にお届けしております。
シアリスジェネリック販売http://xn--ed-gg4aodl70a.com/tadalafil.html