lunes, 18 de julio de 2011

Cremen una bandera espanyola a l'Acampada de les JERC




19.07.2011
e-notícies


També una de francesa


Uns encaputxats han cremat una bandera espanyola i una altra de francesa als peus de l'escenari de la setzena edició de l’Acampada Jove que organitza les JERC, i que s'ha celebrat aquest cap de setmana a Montblanc.


En l'acte polític celebrat ahir a la Plaça de la Vila on es van aplegar uns centenars de persones, el portaveu de les JERC, Gerard Gómez del Moral, ha recalcat la importància del jovent en la lluita contra la crisi i en la consecució d’un estat propi. Per Gómez del Moral, els joves “som els imprescindibles” per tirar endavant el país. “Estem compromesos i volem una societat justa i lliure”, ha afegit.


Enguany, l’Acampada ha comptat amb la presència del portaveu de Bildu, i secretari general d’Eusko Alkartasuna, Pello Urizar, que, després de disculpar-se per no poder-se expressar en català, ha fet un discurs centrat en la comunió entre Catalunya i Euskadi: “el que uneix Catalunya i Euskadi és que tenim un problema comú: Espanya. I per solucionar-lo hem de treballar en conjunt, només així ho aconseguirem”.