viernes, 25 de mayo de 2007

¿intento de atropello?

e.noticies
25-5-2007

LA CUP DENUNCIA "INTENT D'ATROPELLAMENT"
Ciutadans denuncien gent de "la CUP por acorralar e insultar"

Pintades contra Ciutadans a Sant Vicenç dels Horts, en una imatge d'arxiuCiutadans ha denunciat, en un comunicat, que "un grupo de unos diez independentistas han agredido verbalmente esta mañana a un militante de Ciutadans - Partido de la Ciudadanía en Terrassa. Los agresores, que iban en bicicleta luciendo distintivos del partido nacionalista CUP (Candidatura d'Unitat Popular), se han cruzado con un coche publicitario de Ciutadans y, sin mediar palabra, han comenzado a insultar a gritos a su conductor".Ciutadans explica que ,"como se manifiesta en la denuncia presentada este mediodía ante la Dirección General de Policía, los hechos han tenido lugar sobre las 11:45 en la Avenida de Barcelona de Terrassa, en donde el agredido se había detenido en un semáforo. Según consta en la diligencia, los independentistas se han percatado de la presencia del vehículo, que portaba distintivos de Ciutadans y un sistema de megafonía, rodeándolo e impidiéndole que reanudara la marcha cuando el semáforo se ha puesto en verde. Por espacio de un minuto, los agresores han insultado violentamente al ocupante del vehículo, usando calificativos como "facha", "imperialista" o "nazi", entre otros, y adoptando una actitud en todo momento amenazante e intimidatoria"."Finalmente, el conductor ha podido maniobrar con el vehículo y alejarse de los agresores, momento en el que ha llamado al teléfono de emergencias de los Mossos d'Esquadra. Los agentes se han personado en el lugar de los hechos y han logrado interceptar a dos de los agresores, aunque, por el momento, desconocemos cuál ha sido el resultado de dicha intervención", afegeix l'esmentat comunicat, a més de recordar també que "se da la circunstancia de que hoy mismo, a las 10 de la mañana, la CUP había organizado una "bicicletada" por las calles de la ciudad, en la que presuntamente estarían participando las personas denunciadas en el momento en que llevaron a cabo la agresión".La CUP, per la seva part, ha denunciat davan la Policia Municipal al conductor del vehicle publicitari de Ciutadans per "intent d'atropellament" i amenaces de mort. Segóns la plataforma independentista, "la bicicletada ha transcorregut sense incidents fins que cap al migdia, un vehicle blanc, Renault Clio que feia propaganda pel partit Ciudadanos, partido de la Ciutadania ha increpat al grup que anava amb bicicleta. No tant sols l'ha increpat, sinó que ha intentat atropellar a tres membres i els amenaçat textualment: "La próxima vez os atropello" i a més, ha insultat als militants de la CUP amb la paraula "nazis".

jueves, 24 de mayo de 2007

Más violencia

e-noticies.com
24/5/2007

AL MUNICIPI DE MARTORELL
Apedregada una seu d'Iniciativa per la polèmica del kubotan

La seu d'ICV a Martorell, el passat 14 de maigUn grup d'anarquistes ha apedregat la seu d'ICV a Martorell, on ha trencat els vidres i el cartell, sense que s'hagin registrat danys personals, en protesta per l'actuació del president de la formació, Joan Saura, al capdavant de la conselleria d'Interior. Segons han informat fonts de la formació ecosocialista, han presentat una denúncia per aquesta agressió davant els Mossos d'Esquadra.Per la seva part, els autors de l'acció violenta han reivindicat a Internet la seva actuació, que la justifiquen com a protesta per l'ús del kubotan per part dels Mossos o per la detenció per part de la policia catalana de Núria Pòrtulas, acusada de pertànyer a una organització terrorista anarquista d'origen italià.Es dóna el cas que la seu d'ICV a Martorell ha rebut, en els últims dies, diverses pintades a favor de l'alliberament de Pòrtulas i contra l'ús dels punxons

"de aquellos polvos..."

E-NOTICIES
24-5-2007


"FORA FEIXISTES", AL SEU DOMICILI
Amenaces a Albert Rivera amb la signatura de Terra Lliure

L'entrada de la casa del líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha aparegut amb pintades amenaçadores amb el logo de Terra Lliure contra la seva persona. Tant la porta principal d'entrada a la casa com la del garatge han resultat pintades amb frases que "demanen la mort de Rivera i 'fora als feixistes', sota la firma de Terra Lliure".

Ciutadans denuncia "aquest tipus d'amenaces" i Rivera comenta que aquests fets "només fan que confirmar que Espanya necessita un partit com ara C's" i que no té cap por, que la campanya "segueix endavant i amb força". Rivera, a més a més, assegura que "traurem entre 20 i 30 regidors a tot Espanya i que, a Barcelona, segur traurem 2 regidors."

El president del partit afegeix que tots els ciutadans que estiguin "farts" d'aquest tipus de comportament del nacionalisme donin, el proper 27 de maig, la seva confiança a Ciutadans. "Aquest tipus d'actitud no aturarà el nostre projecte", afirma Rivera.

martes, 22 de mayo de 2007

Intimidación de nuevo

e-noticies
22/5/2007

"EN CAP CAS SÓN CERTES", SEGONS LA CUP
Ciutadans acusa la CUP de Girona d'"assetjament"

Ciutadans acusa directament a la CUPCiutadans - Partido de la Ciudadania ha denunciat que el passat dissabte 19 de maig, al Mercat de la Devesa de Girona, "militants de Ciutadans i membres de la candidatura per Girona, que es trobaven repartint informació a la taula que els havia autoritzat la Junta Electoral, van ser insultats a crits per coneguts membres de la llista de la Candidatura d'Unitat Popular que s'hi van acostar". "En marxar -afegeixen-, els membres de la CUP van demanar al públic present, també a crits, que no votés la candidatura de Ciutadans. Els membres de Ciutadans, en cap moment, van respondre a les provocacions"."Aproximadament a la mateixa hora, una furgoneta preparada per a difondre per megafonia els missatges electorals de Ciutadans, i que estava maniobrant en una de les entrades del Mercat de la Devesa, va ser envoltada per diversos joves, que la van colpejar i li van arrencar els cartells de propaganda que portava enganxats. Els membres de Ciutadans que es trobaven dins de la furgoneta no van respondre a l'assetjament".Ciutadans considera que "aquests fets són inadmissibles, amb els agreujants de produir-se en campanya electoral i per part de subjectes que són membres de candidatures electorals" i que "constitueixen un atac directe a la llibertat d'expressió, i en conseqüència, a la democràcia".Fonts oficials de la CUP de Girona han afirmat, per la seva banda, que "són acusacions molt greus i que, en cap cas, són certes. No ens podem fer responsables del que els i les gironines -si és que realment hi ha hagut cap insult- diuen a una formació política que fomenta l'odi i la xenofòbia".

jueves, 10 de mayo de 2007

INTIMIDACIÓN NEOFASCISTA

e-noticies.com 10/5/2007

"FORA FEIXISTES DE SANT ANDREU"
Joves "antifeixistes" reben Ciutadans amb crits a Sant Andreu
L'acte de precampanya convocat per Ciutadans en suport de la seva candidata a Barcelona, Esperanza García, al centre cívic de Sant Andreu, ha estat rebut per un grup d'una vintena de joves "antifeixistes" que han desplegat una pancarta en contra. Inicialment, els joves han barrat el pas a les dependències municipals fins que una dotació dels Mossos d'Esquadra els hi ha demanat de deixar l'accés lliure. Els manifestants han rebut els assistents amb crits de "fora feixistes de Sant Andreu" i hi ha hagut algun intercanvi verbal entre ells i algun simpatitzant del Partit de la Ciutadania. Els joves havien estat convocats, per internet, per a una "Concentració antifeixista".